Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Co. υλικών Jundao (Henan) η νέα, ΕΠΕ έχει την ακριβή διαδικασία παραγωγής από τα ακατέργαστα materias τελειωμένη - προϊόντα. Η επιχείρησή μας έχει προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμής, και παίρνουμε μια ετήσια παραγωγή 70.000 τόνων υψηλού - ποιοτική πυρίμαχη ικανότητα.

  Το εργοστάσιό μας έχει απονεμηθεί ISO9001: 2015

   

  Εξοπλισμός παραγωγής & δοκιμής

  Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Επίδειξη προϊόντων

   

  Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Συσκευασία

   

  Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Μεταφορά

   

  Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

 • OEM / ODM

  Η επιχείρησή μας υποστηρίζει το επιχειρηματικό πνεύμα «της επιστήμης και ο ηγέτης τεχνολογίας, λαϊκό, κοινωνικές υπηρεσίες, το πνεύμα της τελειότητας», προσπαθεί να δώσει το παιχνίδι προς όφελος τεχνολογικά της επιχείρησης και να βελτιώσει συνεχώς την ποιότητα των επαγγελματικών υπηρεσιών, για να παραγάγει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα.

  Σήμερα, η επιχείρησή μας έχει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τις μεγάλες δημόσια επιχειρήσεις, όπως Chalieco, NFC, Sinosteel κ.λπ. Επιπλέον, αναπτύσσουμε ενεργά τη διεθνή αγορά, και έχουμε εξαγάγει στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και τα μεγάλης κλίμακας προγράμματα άλλων ξένων χωρών, όπως η ινδική Co. αλουμίνας Bharat, το ΕΠΕ, η επιχείρηση αλουμίνας του Ιράν κ.λπ., η οποία έχει βελτιώσει την εταιρική φήμη.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας προσκάλεσε Shi Zhenquan, Πρόεδρος της ένωσης πυρίμαχων υλών της Κίνας, ως τεχνικούς σύμβουλο και επόπτη μας. Και υπογεγραμμένος μια σύμβαση για να καθιερωθεί η μακροπρόθεσμη συνεργασία με το σχέδιο & το ερευνητικό κέντρο μαγνήσιου αργιλίου Guiyang για να καλλιεργήσει μια ισχυρότερη ομάδα. Επίσης το compamy ιδρυμένο κέντρο Ε&Α τεχνολογίας για την παραγωγή και την έρευνα νέων προϊόντων και των υλικών, αγόρασε έναν μεγάλο αριθμό προηγμένου και διεθνούς εξοπλισμού δοκιμής ποιότητα ερευνητικών στη νέα υλικών και των προϊόντων δοκιμής, που σχεδιάστηκε και που χτίστηκε τον κλίβανο σηράγγων αερίου με φιλικό προς το περιβάλλον και πλήρως αυτόματο που ελέγχθηκε σε υψηλής θερμοκρασίας που προήγαγε όλα τα προϊόντα για να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jundao (Henan) New Materials Co.,Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)